Ressenyes Romanticguerrer

dimarts, 12 de març del 2024

Nova via. Diedre Central al Sòcol del Montroig.

Després de la bonica pluja d'aquest cap de setmana i que ho ha deixat tot nevat per sobre de 1200m. calia buscar una paret a cotes més baixes i llavors s'ha m'ha encès la llum que tenia aquest projecte a mig acabar. Un diedre espatarrant al Sòcol del Montroig que encara no entenc com no estava obert (tot i que una fletxa gravada a la roca em fa venir dubtes).


El Diedre Central ha estat obert sense expansions i les úniques que aprofita són de les vies veïnes (La Matamala i la Perla Negra). Encara li cal una altra tongada de pluges per netejar la terra en algun punt (especialment al L1 i on uns blocs que hi havia ja no hi són, ups!!). Escalada no massa dífícil en general però amb un inici de l'últim llarg ben obligat.


Cal dur tascons (petits), friends fins C4 ben bé, Aliens i algunes bagues. Roca molt bona en general però amb líquens i reunions a reforçar (menys les parabolades). Bona via per ments clàssiques.

Apa! Fins aviat i resta fer la ressenya i una repetició per veure com a quedat de net (o brut) el L1... que avui he pujat per la vora, jeje!!

Nota (del 16 d'Abril de 2024): Repeteixo i prou disfruto de la via i de com a quedat. El L1 que em preocupava, a quedat més xulo de quan hi havia els blocs i la terra que encara hi queda s'anirà rentant amb la pluja.


Aprofito per recomanar dur el C5: en aquest L1 us quedarà més bé que el C4, en el L2 també i en el L3 molt probablement també. Per acabar, us penjo la ressenya que us he fet. Que la disfruteu.




 


1 comentari:

  1. Hola Lluís, felicitats per l'obertura! així aquesta devia ser la línia a l'esquerra de la Perla? a l'inici passava per allà mateix però des del bloc suspès vaig passar a la placa (clau) per no posar-m'hi a sobre. Després en una repe posterior de la Perla vaig veure que s'hi havia obert un llarg, i advertir al fb de la Noguera lo perillós d'haver´hi fins i tot muntat un pont de roca en el mateix bloc. a mi em feia dubtar de si la xarxa aguantaria i podria caure a la carretera... En tot cas, ara quederà una escalada segura, fins al diedre xemeneia ja estava obert

    ResponElimina