Entrada destacada

divendres, 17 de febrer del 2012

La Futur Incert i la Ratpenat al Ganivet de Bòixols.

Ja ha començat una setmaneta boja amb els bojos i ho em fet de manera pausada, ja hi haurà temps de correr plaça amunt i plaça avall, i la idea d'avui era fer quelcom lluny i a prop a la vegada, així que el Ganivet de Bòixols era el lloc ideal.


Gairebé totes les vies busquen el vessant sud i avui m'he quedat en les dues primeres, la Ratpenat i la Futur Incert, i començant per la segona que és una mica més fàcil. He quedat sorprès de lo boniques que són sobretot la Ratpenat, realment boníssima.



Estan practicament desequipades però s'asseguren molt bé amb tascons i friends (els claus no calen). Roca adherent, cantelluda i molt bona, i alguna sabina o pont de roca per anar llaçant.



Apa! Fins aviat i booooooooon carnaval, amics!!!

3 comentaris:

Llorenç ha dit...

aix! aquestes tinc que anar algun dia a repetir-les, però estan lluny i prop a la vegada i mai trobes el moment per anar-hi! ara et toca fer el Balcó del voltor! je je je!

Xavi ha dit...

Aquestes les vàrem obrir en un parell de tardes d'estiu, sense massa pretensions, per passar l'estona. I van resultar amb algun tramet ben bo. Hi volíem tornar per adreçar la Futur Incert i fer-la sortir per una placa més a la dreta de la sortida original, però no hi hem tornat. A la de l'esquerra (Ratpenat) si que hi van anar uns amics a fer pràctiques de rescat i van afegir un parabolt a la R-1 i un al segon llarg. Em sembla que només vam deixar un espit a cada reunió i un clau a les dues vies.

Parce ha dit...

Ei Xavi. Doncs us van sortir rodones, sobretot la Ratpenat. I sí, els teus companys i van posar algun parabolt i no cal anar a la dreta, ara surt recte i queda molt bé.

Llorenç. Ja la farem ja. La combinarem amb les altres per aprofitar el viatge o algun dia tornant de Carreu.

Salut.