Entrada destacada

dijous, 30 de juliol del 2015

Nasti de Plasti al Serrat del Moro.

Aprofitant aquest dia gris (inpropi de l'estiu) i poc calorós (ja era hora!!!) hem aprofitat per fer una via a la nord de Montserrat que tots sabem que no és tant nord com ens agradaria. Jo, és la primera vegada que faig la Nasti de Plasti al Serrat del Moro, però he d'agraïr al company que l'hagi volgut tornar a fer per enèssima vegada: gràcies crack!!!


La via és una bonica successió de diedres i plaques, més tècnics i difícils del que puguin semblar (amb el meu baix estat de forma m'ha costat un ou!!). Els diedres estan practicament nets i les plaques practicament equipades. Entrada pels dos primers llargs de la Casas Chani (encara per fer, increïble a aquestes alçades de la pel.lícula, jeje!!).


Amb tascons, friends i aliens ja en tindreu prou (C3 opcional). La roca molt bona tot i alguna crosta i bloc sospitós escampats al llarg del recorregut. Herba i algun esbarzer malparit també en algun que altre punt dels diedres i, en el famós lloc on es llançava la corda per caçar una alzina, n'hi torna a creixer una altra... vejam si pot continuar fent-ho.


Apa! Fins aviat i ull amb les plaques que són tipicament vuitanteres.

2 comentaris:

luichy ha dit...

Per caçar una alsina?
Yo recuerdo un matojo de m.

Parce ha dit...

Jejeje!!Pues mira, más o menos lo mismo que hay ahora.

Nos vemos crack.