Entrada destacada

dilluns, 27 de juliol del 2015

Nova via. Pessics de Vida a la Paret d'Odèn.

Últimament he estat molt liat (suposo que ja ho heu notat amb l'activitat del blog) però entre alls, cebes i ossos l'agenda estava bastant farcida. I dic ossos perque aquesta nova via de la Paret d'Odèn m'ha costa molt acabar-la: deu atacs per ser exactes, gairebé tots de mitja jornada però al final m'he n'he fet un bon fart.


Pessics de Vida és una curteta via d'artificial amb alguna esquitxada de lliure. L'he deixat poc equipada però de tant en tant hi ha algun parabolt. En alguns punts la roca és tant compacta que per no fer Ae's he picat ganxos (L3 i L4) (sorry!!! no en sé més). Justament el L4 el vaig tenir que obrir sense martell (santa memòria) i per això hi ha algun parabolt de regal i algun picat de més.


De material en cal bastant: 20 pitons variats (10 de curts i 10 de normals), tascons complert, friends (fins C4), Aliens, joc de ganxos molt variat (dos talons o dos de punta fins), dos ploms (col.locats), cordinos, i moltes cintes. Els pitons són principalment pel L1. Abandó complicat per lo desplomat del sector.


Dir que tots els llargs tenen el seu passet picant i precari: ja sigui per penjar-se de ganxos impossibles, pitonant la llastra expanding de l'inici del L3 o tibant en lliure les grans llastres penjades al buit del final de via. Però per mi, destaca per damunt de tot, la col.locació a cegues d'aquest tascó al límit de la meva envergadura, uf! uf! (almenys ara ja teniu una pista de quin a de ser).


Apa! Fins aviat i per cert, l'aventura no acaba al cim ...ja ho veureu.

Nota (del 30 d'Octubre de 2015): Avui hem volgut fer la primera integral a aquesta difícil via que vaig obrir el passat més de Juliol. La sorpresa ens l'hem trobat quan hem vist això.



Així que no sé si l'últim llarg es pot fer, molt de compte en qualsevol cas. Nosaltres només hem fet el L1 i llestos, que prou ens ha costat.


2 comentaris:

paca ha dit...

neeeeen! tots aquest 6a son obligats o què?

Parce ha dit...

Obligat obligat no perque fa fissura però llavors necessitaràs més friends dels que demano.

Si vols anar-hi, digam-ho que et donaré un parell d'instruccions i si vols que t'hi acompanyi serà un plaer (ja ho saps). Però millor després de l'estiu que ara ja m'hi he rostit prou.

fins aviat Paca.