divendres, 2 d’octubre de 2015

L'Integral del Tabac (Mal Tabac + El Filtre) als Cingles del Tabac.

Que segur que aguantarà. Que no, que són molt negres aquells núvols d'allà. Tranquil que no serà res. Que si que està plovent, que millor que ens amaguem sota un roure que ara el ruixat és més fort. Que ja podem sortir que no fa res. Que la roca deu estar molla, etç... aquesta a estat la tònica, avui al matí, en l'aproximació als Cingles del Tabac del Montroig. Però al final ha escampat i hem pogut fer el que teniem previst.


L'anomenada Integral del Tabac formada per la Mal Tabac entrant per una variant del sòcol batejada com el Filtre. Variada i completa via: des de les xemeneies espectaculars del sòcol, passant pels diedres i plaques del mig, per acabar amb unes bones fissures, bavareses i algun desplom a dalt de tot. Menció especial a l'últim llarg on cal fer alguna apretada nyapera ben obligada.


Roca en general bona però amb diversos trams repartits al llarg de la via on cal vigilar. La variant d'entrada està practicament desequipada i la reunió respectiva és delicada de montar (jo he preferit tirar fins a dalt amb un marcat fregament de cordes però almenys montant una bona reunió d'un arbre). I la via en si, està semiequipada, essent els trams de placa els més assegurats. De material, els flotants habituals fins el C3 i alguna baga sabinera.


Apa! Fins aviat i fins aquí les bones paraules... ara toca renegar una mica.

(moltes gràcies al mal parit que m'ha robat la motxilla (i la guia del Montroig que estava a dins) a l'encreuament del camí de baixada. Mal llamp et parteixi l'espinada cada cop que te la fiquis a l'esquena. I a l'anònim que està a punt d'escriure i que ja sé que diràs, que també s'et parteixi...cagon l'ou!!!).

3 comentaris:

jordimarmo ha dit...

epa lluis es millor fer la R1 a dins de la cova, vaig deixarhi un pito i un pont de roca passat ke si no fregue molt!

Parce ha dit...

Doncs no he sabut veure cap dels dos pitons que marques a la ressenya, ni el de l'R1 ni el de l'R2.

Ja veus... hi ha molt mangui per aquí el Montroig.

Cuidat crack.

jordimarmo ha dit...

Si ja vei ke hi ha algun lladregot de pitons per aki...aviam si a les seves vies tambe li faran el mateix! salut