Entrada destacada

dilluns, 11 de gener del 2016

Josep Mª Vázquez a Busa.

Si el vent es pogués veure, avui ens hauríem quedat totalment enlluernats. Renoi, quina ventada! Per acabar trastocats! Hem anat a Busa a fer la molt bonica JosepMª Vázquez, realment una via on cal felicitar els oberturistes tot i aquest afany de no voler-les publicar.


Via variada i vertical on tots els llargs són bons i amb el seu puntet picant. Especialment bonic el L1 on arribareu a la reunió amb els braços ben contents. El grau l'he trobat bastant correcte i tiran a apretat en els darrers llargs, però bé, també és quan més ens tocava el vent... així que potser per això m'ha costat més, jeje!!


Tot i que diuen que està equipada nosaltres hem posat el C0.75 a l'inici de la fisura del L2. Roca bona en general i amb relativament poc líquen. Les reunions estan equipades per rapelar menys la cimera que és fa de dues bones alzines.


Apa! Fins aviat i de cintes que n'hi hagi de llargues sinó podeu tenir bastant fregament.

1 comentari:

Anònim ha dit...

els oberturistes mai han dit que fos via equipada, això d'equipada ve de l'opinió d'uns sobre una topo feta x l'abc ja que no estava publicada. La teva és la primera topo on line al respecte

no està mal fer conviure l'escalda de finura que demana amb les ventades!
edu