Entrada destacada

dimecres, 18 de maig del 2016

La Tapia Jover i la Finesa Cinc al Contrapuntal del'Albarda Castellana.

Avui he fet dues vies al Contrapuntal de lAlbarda Castellana, un raconet de Montserrat on no hi havia escalat mai i que la companya m'ha ensenyat fins que ha tingut que marxar a migdia. Així, primer he fet la Tapia Jover i després, ja sol, la Finesa Cinc. Dues vies amb una lògica absolutament aplastant.


La primera és una via força bonica i variada. El L1 té la seva gràcia amb una roca que et fa estar atent de principi a fi, però el L3 és el realment bo de veritat per una placa que és fa curta, llàstima. La via està semiequipada i només caldrà dur els friends fins el C3 i els Aliens.


I la segona té un tarannà totalment diferent on cal tenir molt clar que NO es pot caure. Sort que la part superior és super bonica. Però insisteixo: prohibit caure!! Es fa difícil dir quin material dur perque no és pot col.locar gran cosa i un s'ha de buscar la vida, així que vosaltres mateixos.


Les dues vies tenen trams amb roca molt bona i trams amb roca molt dolenta, per tant, val més ser escalador tot terreny.


Apa! Fins aviat i felicitats al Patronat per aquesta fantàstica gestió de lamuntanya... a fe de Déu, hi ha coses que no les entenc.



2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Doncs sí, en nom de la ciència....sembla mentida com es fan anar les coses al gust del vent que mana.

Parce ha dit...

Aquest món està ple de contradiccions i gent curta de mires.

Salut company.