Entrada destacada

dimecres, 1 de juny del 2016

Correr es de Cobardes a la Paret de Coll d'Ares.

Comencem el Juny i ens acomiadem fins la tardor dels vessant més assoleïats i calorosos del Montsec, avui sort n'em tingut d'estar en una cota relativament alta com és el Montsec d'Ares (i un ratet a l'ombra) perque sinó ens haguessim torrat de valent. Hem anat en una paret diferent i vistes diferents de la vall d'Ager: la Paret de Coll d'Ares.


Correr es de Cobardes és una via semiequipada amb les reunions montades (l'R1 en una gran sabina). Poc ambient de paret però amb algun tram prou xulo. Destacar el L2 com el més difícil de la via, tot i que he intentat fer-lo en lliure no m'ha sortit ni de lluny (crec que bastant més de 6c). La resta més amable i més ben assegurat menys l'inici del L3, precaució.


Friends fins C2, Aliens i bagues, opcionalment podem repetir Aliens i dur algun tascó (gairebé tot el material és pel L2). Roca variable, amb trams bons i trams a vigilar. Recomanable combinar-la amb alguna altra i ombra fins a mig matí.


Apa! Fins aviat i aproximació còmoda però sense camí des de Coll d'Ares i retorn en 5min ...de pagès això si, jeje!!

2 comentaris:

luichy ha dit...

El 6c se refiere al inicio del largo, despues hay un tramo de artificial obligado (o ¿?).

Parce ha dit...

Ok, imagino que vols dir fins el primer parabolt, tot i així hi ha una bona apretada. El clau estava super amagat per unes herbes, el vam trobar de casualitat.

Cuidat crack.