Entrada destacada

dimarts, 11 d’octubre del 2016

Gest de Gestes a Busa.


Aprofitem l'assoleïada jornada d'avui per escalar que segons sembla a partir de demà el temps es gira. He anat a fer una solitària a Busa i m'ha costat molt decidir-m'he però finalment la Gest de Gestes a estat l'escollida.


La via és super evident i aprofita un bon diedre en la seva part central. Bona escalada vertical i atlètica excepte el L1 on hi ha un tram amb molta terra que resulta molt desagradable. El tram més obligat és el primer terç del L2 sobretot si no porteu friends grans: offwitch bastant arrosegat.


Dur alguns tascons, friends fins C4 i Aliens, recomanable portar un C5 o almenys doblar el C4. Roca variable a estudiar en general. Com he dit, tram amb terra i herbós a meitat del L1 (molta precaució). Encara que no ho sembli tindrem ombra fins gairebé migdia.


Apa! Fins aviat i ...per sopar ja en tindrem prou.

3 comentaris:

edunz ha dit...

felicitats per la repe, mirant la teva topo, sortint de l'R1 hi havia dos claus i veig que només en marques un, ha volat?

Un tema important, nosaltres posem dur de material el C5, del tot necessari per l'offwith del segon llarg... sinó, a arrossegar-se i saber que la caiguda serà més llarga!
http://edunz.blogspot.com/2015/04/vianova-gest-de-gestes-130m-6ba1-busa.html

Parce ha dit...

Només n'hi ha un.

edunz ha dit...

ok, merci