Entrada destacada

divendres, 5 de maig del 2017

La Barrufets a la Paret de la Fontfreda.

Després de tants dies de no fer vies d'envergadura la cosa s'ha notat i la Barrufets de la Paret de la Fontfreda s'ha m'ha fet llarga i tot... el costipat que arrossego també hi deu haver ajudat.


Via restaurada i recuperada (l'enhorabona per la feina feta) on la part central és bonica o molt bonica, sobretot la placa fisurada del L5. Llàstima de l'inici i el final que són bastant o molt lletjos (la variant d'entrada ho arregla una mica). L'arficial és un petit sostre fisurat on caldrà posar alguna coseta per reforçar.


Nosaltres hem posat friends fins el C2, Aliens i unes 18cintes variades. Roca bona a la part central i més dolenta a la resta. Hem empalmat tot lo empalmable vigilant amb el fregament (reunions còmodes). 'R' grabada a l'inici i 'B' a la variant (10m l'una de l'altra). Sortida per la feixa cap a l'esquerra fins localitzar l'últim llarg de l'Encontre Literari i grimpar-lo o escalar-lo (IVº).

Apa! Fins aviat i ...clàssica no crec que se'n torni però almenys viurà una segona joventut si és que mai n'ha tingut una primera, jeje!!

2 comentaris:

Els visas ha dit...

Hola Lluis,
Felicitats per la repetició, no fa ni quatre dies que en sabem de la restauració i tu ja ens portes la primicia.

Josep

Parce ha dit...

A mi m'he la van proposar, no et pensis i, ja em va anar bé de fer-la. Jejeje!!!

Ens veiem Josep.