Entrada destacada

divendres, 18 de gener del 2019

La Via del Nínxol a la Paret de l'Ós.

Les virtuds de l'anticicló s'han acabat i si volíem escalar avui tocava passar fred (com així ha estat). De totes maneres no ens hem complicat gaire la vida i hem anat a fer la Via del Nínxol a la paret de l'Ós de St. Llorenç de Montgai. I ja sigui pel fred, per la via o pel meu estat de forma m'ha costat prou.


Diferents rastres d'altres temps denoten la seva freqüentació però en l'actualitat l'herba, la terra i sobretot el líquen s'han tornar apoderar del terreny i fan que l'escalada sigui bastant desagraida. Els parabolts en substitució dels burils (en alguns llocs potser ni això) no ajuden a disfrutar massa de la via.


Tot i que està gairebé equipada, hem posat alguns Aliens i llaçat algun buril sense xapa (dur-ne alguna). Roca molt bona menys un curt tram del L3 però molt bruta de líquen com he comentat. S'han reubicat reunions i redreçat l'últim llarg: l'actual R1 jo la faria en l'antiga R2 així no cal dur tantes cintes, s'evita fregament i es fa més homegeni la longitud dels llargs.


Apa! Fins aviat i un raspallet, com els frikis, tampoc us anirà gens malament. Jeje!!

2 comentaris:

Mingo ha dit...

Si que era una via que es feia moltíssim, una cosa que fèiem era entrar per la Jordi Andreu i t'estalviaves tot l'artificial.

Parce ha dit...

Gràcies pels apunts històrics, jeje!!!