Entrada destacada

divendres, 13 de maig del 2022

Aresta Integral Fredi Picazo a la Roca dels Aurons.

Molts dies sense trepitjar montserrat i la sensació de no trobar res on agafar-se s'ha fet palesa repetint la (no sé si) clàssica Aresta Integral Fredi picazo a la llunyana Roca dels Aurons. Bonic dia d'excursió i escalada amb una temperatura més que acceptable tot i escalar més al sol que a l'ombra.


Aresta 'antiBrucs' elegant i amb els llargs imparells més difícils, curts i equipats que els parells. En aquets darrers cal tenir el detector de metalls ben calibrat. Connexió amb la via normal de la roca (un altre època, una altra manera de fer) i rapel aconsellable, pel de segon, en la desgrimpada de 4m de l'Agulleta dels Aurons.


Restaurada i gairebé equipada amb assegurances justes i a lloc. No afegireu molt més però millor dur alguns microtascons, Aliens i friends fins C2 (alguna cosa potser no arribareu a col.locar-la però és per resumir). Estigueu atents a les (poques) possibilitats que ofereix la roca: més, com més amunt. Descens en rapel (mínim 30m justos) pel vessant sud i després pendent avall una mica a l'esquerra fins a trobar el camí alt d'Ecos (marques blaves).


Apa! Fins aviat i inici a 5m del camí, sense replà i amb molta vegetació caiguda... bastant incòmode en general. Podríem dir que el buril de l'antiga R0, s'ha comvertit en la primera assegurança del L1.