Entrada destacada

dimarts, 14 de juny del 2022

Canas i Espits a la Dent de Cabirols.

Sí sí, estem al Juny, però amb aquest temps podríem estar perfectament al Juliol i, potser ho preferiria perque així faltaria menys perque s'acabes l'estiu. Resignació i a passar-ho com bonament poguem. Per això nosaltres hem anat al Pedraforca, concretament a la Canas i Espits de la Dent de Cabirols.


Via curta però piquent. Ben bonica però amb un regust amarg per la (mala) colocació de diversos espits que forcen execivament el traçat per les plaques. He fet el L1 en lliure i ni de conya és la graduació que diuen les ressenyes de que disposo (pel cap baix 6b). En el L2 has d'anar ençà i enllà amb algun xapatge molt a desmà. L3 amb un trosset d'Ae inapurable en lliure i L4 fàcil i empalmable amb l'anterior.


Nosaltres duiem alguns flotants i quelcom em col.locat, si més no per reforçar alguna reunió. En general NO és molt obligada però algun passet de tant en tant hi ha. Roca molt bona i compacta en general. Possible descens en dos llargs rapels equipats. Presteu atenció a no equivocar-se per uns parabolts antics que no sé si són d'una via desconeguda o d'alguna variant (si sabeu quelcom ja direu).


Apa! Fins aviat i guardeu-vos de la calor.