Entrada destacada

dissabte, 17 de juny del 2023

La Jordi Jutglar a la Paret del Peladet.

Primer dia de calor estival en que val la pena anar ben d'hora per aprofitar el màxim el matí. I així o hem fet avui al Peladet, tot repetint una clàssica perduda a la part alta de la paret i que jo tenia ben al fons del calaix de les pendents.


Via molt xula amb una lògica absoluta i un traçat sinuós i elegant. Una joia que li convindria una restauració (almenys quelcom a les reunions) que les xapes dels burils són translúcides. Destacar la bavaresa espectacular del L3 (que V+ està clar que NO és, però 6b tampoc), jo l'he fet amb passos contats en bavaresa gràcies a les generoses gotes d'aigua de la placa de la dreta.


Semiequipada amb material antic on cal dur com a mínim tascons (discret), friends fins C4, Aliens i diverses bagues (alguna de ben fina), repetir els grans al gust. Reunions a reforçar i possibilitat d'empalmar L1+L2 i L6+L7. Roca molt bona en general menys l'inici del L7 i algun bloc aquí i allà.



Apa! Fins aviat i descens pujant 15min i trobar una escletxa característica, continuar per unes vires penjades i al final desgrimpar un diedre de 5m de III+ per anar a trobar la canal principal, afineu l'instint... sort