Entrada destacada

dimarts, 26 de setembre del 2023

Via de la Brownie a Narieda Oest.

Segueix la calor i segueix la búsqueda de l'ombra. Avui hem anat a Roca Narieda a fer un parell de vies del vessant oest, primer la Ja et val (feta fa just 9 anys... ja es casualitat) i després la recentment oberta Via de la Brownie: vieta que espera unes abundants pluges per treure tota la terra sobrera (que és molta).


Deixant de banda que és una via fàcil, equipada, ben assegurada i que te la clientela assegurada. La meva pregunta és: cal fer una desforestació tant exagerada? i si cal, val la pena obrir-la? ...no sé... aquí ho deixo.


Sigui com sigui, dur 10 cintes + R. Descens rapelant o caminant. Part inferior lletja amb roca a vigilar i part superior més bonica amb roca bona. Ombra fins a migdia.



Apa! Fins aviat i ...espero i desitjo que el projecte del costat sigui una mica més respectuós i no hi hagi nyaps com aquests.






2 comentaris:

Edgar Tous ha dit...

Bona tarda Lluís, opino que qualsevol via val pena obrir-la, per molt cutre o salvatge que pugui semblar a ulls d'alguns, però el que potser no val tant la pena és arrencar tantes plantes i tallar tantes sabines, adaptant tant la paret al gust del consumidor...

Parce ha dit...

Ajà. Espero, Edgar, que amb això passi com amb les carreteres, que primer veus una destrossa monumental i mica en mica torna a sortir el verd als talussos.

Ens veiem crack.