Entrada destacada

dimarts, 10 de setembre del 2024

15 anys de... la Via dels Avis i El Regne del Sabinot a Busa.

Profitosa jornada la d'avui fa 15 anys a Busa, ben llunyana en el record ja. Amb la fresca matinal, vam escalar la Via dels Avis i després, ja a l'ombra, El Regne del Sabinot. Dia complert per acabar amb els braços fets 'calderilla'.

L'arrogant esperó de la Via dels Avis sempre havia estat cobejat i quan va ser obert, va crear certa polèmica en l'ambit local. La (no) ressenya original era gairebé tot Ae però nosaltres vam aconseguir fer molts trossos en lliure fent-la una mica més atractiva.


I l'allargat diedre del Regne del Savinot imposava un respecte enorme, posat a peu de via semblava que t'hagués de caure al damunt. I un cop hi ets, entents el perque del nom. Feta també tota en lliure menys un curt tram Ae+ d'estirar-se fort. Una molt bona via on cal assegurar-se que estigui ben seca.


Recordo que les dues estaven equipades o gairebé equipades (potser uns Aliens pel Regne del Savinot i bagues llargues poden anar bé). La roca acceptable en conjunt i bon ambient en les parts superiors. Ombra al Regne del Sabinot per la tarda.


Apa! Fins aviat i les dues per separat també us deixarà prou satisfets...