Entrada destacada

dimecres, 15 de juny del 2011

La Nadal a la Paret del Devessó.

Després de molts dies sense escalar i de donar més voltes que un ventilador, avui hem acabat escalant a Malanyeu. Jo que em pensava que no hi tornaria fins la tardor, però ves per on... la pluja i la roca molla ens hi ha fet anar.


Ens hem decidit per la Nadal. Després d'errar el primer intent posant-nos a El Recipiente del Pecado, via friki de l'esquerra, hem fet un canvi de xip radical i hem començat a navegar per les plaques gruyere molt boniques de l'objectiu del dia. Quan dic navegar... vull dir navegar, que els seguros costen de veure.



La via és bonica, menys l'últim llarg que té algun bloc dubtós i una mica d'herba, la resta és per disfrutar si es va bé de coco. Amb friends, aliens i cordinos ja farèm. El descens l'hem fet rapelant per l'esquerra (Neusnidó) amb tres rapels (40, 25 i 55m). Compte amb les vies esportives del voltant que confonen molt, cal buscar material antic.



Apa! fins aviat i ... avui tenim eclipsi de Lluna, ull.

4 comentaris:

Amadeu ha dit...

Felicitats! celebro que hagueu disfrutat!
Es un honor per a mi i m'afalaga que els escaladors actuals gaudiu fent aquestes vies.
El bloc duptós sempre m'ha fet por i sempre he acabat pensant que només era duptós...
Salut i records!
Amadeu

Joan Baraldes ha dit...

La Nadal és una via que m'agradaria fer. L'hi hauré de demanar a l'Amadeu que sap a on va posar els pocs seguros que dius que te que m'hi porti !!

Salut ia tibar

Llorenç ha dit...

Si que te bona pinta!!! l'apuntem a la llisteta de futuribles amb bon temps!

Joan B! va, home! va!!!cal deixar un raconet per la imaginació! buscar, remenar, inventar, innovar!!!si la vas a fer de segon es com fer-la equipada, i llavors perd tota la gracia! Mai te la sentiràs escalada...intenta-ho!!

Parce ha dit...

Ei, ja ho tenen això els blocs dubtosos, Amadeu, jeje!

De seguros n'hi ha bastants, Joan, el que passa que costen de veure i les plaques són totes iguals, sense cap relleu característic.

Llorenç, tens tota la raó... ja t'ho recordaré per això, jeje!

A reveure cracks.