Entrada destacada

divendres, 18 de gener del 2013

L'Eclipse 2.0 a la Paret de l'Ós.

El dia a anat acord amb la via, millorant amb l'alçada, tot i que a hores d'ara encara no sé molt bé que hem escalat. Jo diria que hem fet l'Eclipse per la variant Boira a Sant Llorenç de Montgai encara que no ho tinc massa clar, per què les ressenyes que he consultat no lliguen massa.



Excepte en el llarg L1 que totes li donen de 6b+, les ressenyes que tinc li donen Vº (com a molt) a la resta, i ja us asseguro jo que alguns trams són molt més de Vº. L'única ressenya que quadra una mica és una d'internet que és una ratlla sobre foto.


Però bé, sigui el que sigui, el que hem fet és molt xulo. Tot equipat i sobre roca molt bona amb una mica de líquen en el L1. El L3 és boníssim i atlètic. De tant en tant, vas trobant restes de l'Eclipse original, així que, amb variant o sense, seguiu els parabolts.



Apa! Fins aviat i foc a l'obaga.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola majo, un gall
Heu fet la nova versio de la via, en el moment de revisarla, vam trobar un feix de bloc perillosos al traçat original , el fet d'esser sobre mateix de la carretera i veient la roca collonuda dels voltants, vam decidir variar la linia i donar un caire mes espotiu per al gaudir de la colla.
AU BESITOS
LO GALL DE L'OS

Parce ha dit...

Ok, gràcies. Si ja m'ho pensava, per això he posat Eclipse 2.0.

Ja he mogut fils i m'ho han explicat. Ara hauré de fer l'original, jeje!!

Fins aviat.

luichy ha dit...

Ayer la hicimos, el L3 quizás sea la mejor tirada de toda la Paret.