Entrada destacada

divendres, 28 de juny del 2013

Ordesa. En una temporada tardana.

Després d'una hivern amb unes acumulacions de neu tant bèsties com les que hem tingut, a arribat la caloreta i tot això s'ha fos (i de quina manera!!). A Ordesa es tradueix en cascades per tot arreu i parets molles. Finalment però, la temporada ordesiana a començat amb les marmotes i nosaltres apretant a fondo.


Ahir, per celebrar el 50è aniversari  vam repetir la Brujas (just en els mateixos dies sense voler-ho). Via molt guapa, sobretot la part inferior però que la superior tampoc es queda curta i, molt contents per que ens va sortir tota en lliure. Via amb dues parts molt diferenciades: la inferior, mega repetida i gairebé equipada amb pitons i la superior molt més desequipada i de buscar-se la vida. Roca en general molt bona amb algun bloc que fa por.


I avui hem repetit la Despiau sortint per la variant i continuant per la GómezKahn. Suposo que l'esforç d'ahir s'ha notat per que avui he patit bastant més (el mateix que em va passar el jun-08 quan la vam intentar i ens vam baixar), per tant, millor NO agafar-se la Despiau com una via de relax per que s'ha d'apretar bastant (6b's duríssims, sobretot el primer). Hem tingut alguna petita navegada per allà al mig (la nostra R4 l'hem improvitzat) però al final ens n'hem sortit. El llarg de la variant molt guapo. I la GómezKahn més maca del que em pensava amb algun pas atlètic de collons.


De material nosaltres duiem molts trastos i alguns no els hem fet servir (NO portàvem claus). Jo recomanaria dur flotants fins C3, repetint el C.75, C1 i C2, joc discret de tascons (més aviat petits), algun cordino fi per algun clau i pont de roca i una xapa recuperable.



Apa! Fins aviat i ...cal fer això?


3 comentaris:

luichy ha dit...

Anda si debajo de pelos ponía parce, lo que ya está medio borrado...

Parce ha dit...

jeje!! Si si. En mi anterior vida, yo ya subí por aquí, jeje!!!

Nos vemos crack.

Bloc Empotrat ha dit...

Bones Lluís!. Aquest dilluns 6 de Juliol la vàrem fer la Despiau al Tozal amb la teva ressenya i ens va anar molt bé, merçi!.
A la tercera tirada ENS VA SALTAR L'ÚLTIM CLAU,el tema es soluciona amb un 0.5. Si algú vol tornar a possar el calu era una v ample.

Salut i aviam si ens veiem algún dia!.