Entrada destacada

dijous, 4 de juliol del 2013

15 anys de... la via de l'Ignasi a Canalda.

Sempre m'havíen parlat molt bé d'aquesta via, la bonica i curteta via de l'Ignasi. Fa 15 anys vaig decidir repetir-la per primer cop, després n'han vingut dues més (Mar-01 i Des-05) i espero poder-la repetir alguna vegada més per que la via val molt de pena. Quan algú em demana vies per fer a Canalda, aquesta sempre ocupa un lloc primerenc.


El seu oberturista va encertar un bon traçat (com no podia ser d'una altra manera) i la va deixar equipada a l'estil canaldero amb una panxa tremendament rabiosa, només començar la via, tant en lliure (6b) com en artificial (Ae). A la resta no cal patir tant per que és molt més benèvol. Destacar però, el fabulós mur del L4 i L5, perfectament empalmable, on desitjareu que no s'acabi mai.


Apa! Fins aviat i vejam si la podem restaurar aviat.

Nota (del 2 d'Octubre de 2013): Torno a repetir aquesta via per quarta vegada i torno a sortir-n'he ben satisfet i content. A combinar-la amb alguna altra, sempre que hi hagi temps i ganes.



He fet uns retocs a la ressenya, si voleu torneu-vos-la a descarregar.

Nota (del 21 d'Abril de 2017) : Repetició especial el dia d'avui de la Via de l'Ignasi i suposo que per la companya també haurà estat especial. Moltes gràcies.