Entrada destacada

diumenge, 9 de març del 2014

Ataràxia a Canalda.

Possiblement la última gran via de Canalda. Dic això perque aquesta NOVA VIA disposa de l'últim gran espai entre vies de la paret. Començada fa un munt d'anys i acabada la tardor pasada, hem fet la primera integral fent uns retocs finals.


Felicitats a l'oberturista per la perseverança i l'esforç durant tots aquests anys. Realment he disfrutat molt i crec que és una bona via. Llàstima d'alguns trams d'Ae, massa llisos i llargs per poder-los alliberar però la resta d'escalada lliure és atlètica i exigent, sobretot en la part inferior, i molt més benèvola en la superior. Destacant el penúltim llarg per la seva bellesa i el bon ambient, amb una petita variant que li acaba de donar el punt picant.


La cara amarga de la via és la brutícia de la roca, que en general és bona però amb líquens emprenyadors (suposo que amb repeticions millorarà notablement). La via està bastant bastant equipada: tascons (discret), friends (fins C1) i Aliens. Es col.loca poc i variat però amb algun pas punyatero (l'escència canaldera NO es pot perdre).


Apa! Fins aviat i dos estreps no us aniran gens malament.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats folls! Ja era hora! Molt encertat el nom.

Records desde Mèxic.

Gerard.

Parce ha dit...

Quan en va dir que l'havia acabat, jo ja perdia el cul per anar-hi i el nom vaig tenir-lo que buscar al diccionari perque no tenia ni idea de que era. Jejeje!!!

Cuidat molt crack i records des de l'altre costat del toll.