Entrada destacada

divendres, 14 de març del 2014

Montrebei. Inici de temporada.

Per alguns dura tot l'any, però jo que sóc més tiquis miquis, faig molt més curta la temporada. Però bé, aquí estem, disfrutant de l'espectacular Congost de Montrebei des de la Paret d'Aragó. Ahir a l'impresionant Dret a Decidir i avui a la Sopa de Caracoles en solitari (ara ja en tenim una a cada banda).


La Dret a Decidir és d'aquesta nova fornada de vies en lliure difícil i roca impecable que et fan disfrutar i patir a parts iguals. Quins viots! Mare meva! Uns anys enrrera m'hagués estat impossible repetir aquestes vies però ara, en companyia de "lolos" les vaig trampejant com puc.


De material no s'en posa massa, però els friends (fins C2), els aliens i cordinos variats són imprescindibles. D'aquí uns anys aquestes vies seran un problema si els ponts de roca no es van reemplaçant, però bé, així està. La roca excelent sense excepció. I l'accés l'hem fet rapelant per la via: preveure més cintes i mosquetons per deixar a les reunions i guiar les cordes en el L5 o segon rapel.


I avui, com que m'he quedat sense company, he fet la fàcil Sopa de Caracoles i, com en tota bona sopa o escudella, hi ha trams bons (i molt bons) i trams dolents (i molt dolents). De fet, lleig lleig només hi ha el L4 i algun tram del L6. La resta, plaques boniques on cal buscar i navegar una mica.


Friends (fins C3), Aliens i cordinos variats per complementar les poquetes assegurances que trobareu. Roca molt bona en les plaques, compte amb els diversos blocs que hi ha i alguna herba aquí i allà però sobretot en el L4. Destacar el L3 i L5 especialment bonics.


Apa! Fins aviat i ...gràcies als qui han deixat el tros de corda a la reunió cimera de la Dret a Decidir i gràcies als qui han restaurat i deixat la corda en el rapel de la feixa dels espàrrecs.