Entrada destacada

diumenge, 20 d’abril del 2014

Amenaces i coaccions.

És curiós la diversitat de punts de vista que la gent pot tenir, i no deixa d'encuriosir-m'he la mentalitat tancada, gelosa i retrograda d'alguns individus. Talment sembla com si volguessin amagar un preüat tresor (o alguna cosa mal feta, ves a saber). La qüestió és que fa poc vaig rebre un fantàstic missatge de mail amb amenaces i coaccions inclòs.


Després de consultar-ho amb el coixí i donat que sóc persona poc amiga del conflicte (i que se m'enfot tres pitus, per que no dir-ho), accediré a la seva petició amb matisos: qui vulgui informació de la via m'he la pot demanar així com la ressenya, però com que aquest blog, a més a més, de voler oferir informació al qui la vulgui, és un diari/recull de vivències personals, la piada continuarà penjada si cliqueu aquí.

El mail:


Senyor, 

Com a propietari de la muntanya de la Casa Vella, li escric aquesta carta en referència a una entrada del seu bloc Romàntic Guerrer, en concret a la de la Nova via. Aresta d'Abella a la Roca de la Casa Vella.
La seguent muntanya de la que parla i de la que estas oferint a diferents escaladors amb una via creada per tu, forma part d'una finca privada. L'informo per darrer cop que es ilegal escalar-hi. M'agradaria que treigues l'entrada del seu bloc el més aviat possible, ja que en cas que no vulgui arreglar-ho a bones podria arriabr a denunciar-lo. Si no saps les consequencies que podries arribar a tindre, informat. Crec que ja el vaig avisar quan estava escalan. No m'agradaria fer-ho una tercera vegada. 
Enllaç del bloc: http://romanticguerrer.blogspot.com.es/search/label/Abella%20de%20la%20Conca

Dimecres, 26 de març del 2014.
Josep Maria Cirera Codina
Propietari de la finca. 






Per acabar unes puntualitzacions: aquest home no el conec de res, no he parlat mai amb ell, és la primera vegada que em diu quelcom i dubto que sigui ilegal escalar allí. Suposo que es deu confondre de persona i va tirant trets a l'aire vejam si pilla algú.


Apa! Fins aviat i ...quin mal viure, redéu!!!! Sempre pendent dels escaladors.

12 comentaris:

luichy ha dit...

No veas.
Si el terreno realmente es suyo, tiene razón, de todas formas es tan fácil como ir al ayuntamiento y consultar los mapas.

salte ha dit...

Posa-li un parabolt a ell.... avere si es posa apuesto... ocom un amic diria..... un spit que duele más....

Jaumegrimp ha dit...

Quin personatge més rar....potser és que vol amagar alguna cosa, com la merda barraca que has fotografiat i que malmet tot el sol i erosiona de valent...si el "propietari" et posa problemes, no dubtis a dir-ho que et recolzarem amb el que faci falta.

joan asin ha dit...

Ei Lluís, la via va per l'aresta igual és el límit del reialme,je,je

paca ha dit...

BE,per a quan una trobada d`escaladors a l`aresta de l`Abella? 500 tios pujan sería maco per que si....Paciència Parce! l`amo deu ser més vell que Tu i morirà abans...

edunz ha dit...

potser era el mateix pagès i no t'ho va dir més directament. Sembla que t'has topat amb un propietari - totes les parets tenen propietari, fins i tot dels ajuntaments si cal - que no vol que s'hi escali, que sovint no vol dir res més que no vol que passi gent per la seva finca. En te el dret, malgrat no té manera d'aconseguir-ho. La denúncia que comenta no sembla que pugi anar a enlloc, però l'abast d'un blog no tothom el coneix.
Els escaladors tenim la gran sort que al 99.9% de les parets els propietaris no hi posen pegues.
La caseta tancada sembla una presa d'aigua no? tan escadussera per aquesta banda del territori..

Sergi ha dit...

La propietat de la terra... tema trist aquest, feudal, medieval.
La terra la podem explotar, gaudir, destruïr, però, posseir?
Tot i així està en la nostra ma de ser respectuosos i curosos amb ella i amb els locals que l'habiten, propietaris o no.

Anònim ha dit...

A nosaltres si que ens va amenaçar una vegada ! Estabem obrin al mig de la paret i ens va fer baixar amb crits i renecs, dient-nos que que ens haviem cregut, que aixó es seu i que fotesim el camp inmediatament ! varem marxar per no ocasionar problemes, tampoc ens agraden els conflictes .
Indi

Anònim ha dit...

Home,indi si jo et veig obrint una via de les teves en una finca privada meva,tambe et faig fora,jejejejejeje,es broma poma!!!!!

Amadeu ha dit...

Sergi,la propietat de la terra es un tema mal resolt com be dius, però es aixis. No se si vius de lloguer o tens casa pròpia; deixes la porta oberta per que hi entri qui vulgui?
Comparteixo el criteri de l'Edunz.
Paca, es conya,oi? que si no seria demagògia.

Anònim ha dit...

benvinguts a l'edat de pedra... realment amb el panorama que es respira en l'absurd món de l'escalada (absurd perquè només es tractava de pujar rocs,no?) i veien com està el "pati" ,mai millor dit, ja ens podem anar calçant, amb les restriccions , prohibicions i tota aquesta mandanga... del tot raonable i comprenssible quan s'et cagan a la porta de casa, et trepitgen els conrreus, porten gossets de pis a pasturar a la muntanya i a sobre, ens pensem que la pedra es nostre!!

Parce ha dit...

Sí. Déu ni do amb l'home aquest. M'han dit que hi estan negociant i suposo que el post no ajudarà gaire en calmar les aigües, però vaja, com he comentat, no m'importa massa. Qualsevol diria que és una gran paret.

Salut companys i sigueu feliços. Molt feliços (que no val la pena sagnar-se).