Entrada destacada

dilluns, 23 de juny del 2014

L'Entre Aigües a les Roques de Vall-Llonga.

En el punt més estret de les gorges del Cardener, l'esvelt pont de Vall-Llonga permetia creuar les aigües del riu sota la mirada de dues crestes rocoses que semblaven voler-se tocar. L'únic rastre que en queda d'aquell indret és el que pot sobreeixir de l'embassada de la Llosa del Cavall. Així pel costat de llevant s'enlaira la popular Cresta del Sol i pel de ponent la desconeguda Cresta de Vall-Llonga, i a la seva cara sud la via que ens ocupa: la Entre Aigües.


Via que troba un inteligent traçat per un vessant poc atractiu a priori. Ben resolt per no tenir problemes i més longitud de la que aparenta. Vistes magnífiques de la Vall de Lord i de l'embassament (procureu que estigui ple del tot).


Semiequipada (només alguns flotants), reunions en arbres o montades i roca bona. Fletxa a l'inici. En el descens, primer pel vessant nord per anar donant la volta fins arribar al vessant sud i al peu de via. En l'aproximació porteu una armilla reflectant per la carretera i un frontal pel túnel, així evitareu sorpreses desagradables.


Apa! Fins aviat i desagradables com trobar-te això tant proper a un parabolt... qui el xapa, ara?!?!


2 comentaris:

Llorenç ha dit...

Bona via per anar a fer una matinal i bany al pantà en acabar!

No recordava que hi hagués cap pas "picant"!!! jejejeje!!!

salut!

Parce ha dit...

Llorenç, caram!! T'haurem d'enviar una missió de rescat!!! Jeje!!

Ja veus amb els passos picants!! i alguna altra variant piquenta que no vaig fotografiar.

Records crack.