Entrada destacada

dijous, 12 de novembre del 2015

La Gran Enganyifa i Sol de Tarda a Busa

Si aquests dies enrera havia anat a Busa a fer un parell de vies amb només cintes per no passar por (l'una i l'altra), avui a tocat el torn a dues vies on calia dur un bon arsenal per no passar-ne. Primer hem fet La Gran Enganyifa i després la Sol de Tarda. Una combinació perfecta en que practicament necessitarem el mateix material.

De La Gran Enganyifa dir-vos que on es talla el bacallà és en el L2 i especialment a l'inici de la bavaresa (escalant en placa desplomada) i al final d'aquesta i inici del diedre on segons com arribem de petats i de material ho podem passar moooolt malament per la poca qualitat de la roca (compte). De la resta dir que el L1 ja estava obert d'antic i que el L3 és molt xulo menys la canal final on vist el panorama hem sortit per l'esperonet de la dreta (moooolt millor). Encadenada tota en lliure (màx. 6c).


I de la Sol de Tarda més benèvola que l'anterior amb un L2 en fisura (traga-friends) super estètica i bonica. Grau no massa apretat (venint de l'anterior m'ha semblat fàcil i tot) però amb un parell de passets prou picantons. Llàstima del jardí de R1.



De material en cal molt però tot flotants i només per llurs L2. En la primera: dos jocs de friends fins el C4, Aliens i bagues sabineres. I en la segona: joc de friends fins C4, doblant el C2 i C4 i triplicant el C3, dur també els Aliens i les bagues sabineres. La roca en general és bona però totes dues tenen algun tram dolent o bastant dolent.



Apa! Fins aviat i l'enhorabona als oberturistes en tots dos casos.

3 comentaris:

edunz ha dit...

bona combindada!
ja ho dic al blog; "Graus per confirmar, que això d'anar sol distorsiona l'aventura"
al cantó dels berneda (el ricard va acompanyar-los) qualsevol cosa sembla descafeïnada! haha

us recomano la topo original..

Parce ha dit...

La distorsiona o l'accentua, jo em quedo amb lo segon: tot sembla molt més difícil del que després és, jeje!!!

Salut Edu.

edunz ha dit...

i tant! el millor és acabar de confirmar els graus ... a mi també em van sembla tous els de l'esperó..
ja la repetiré i corregiré la topo si s'escau
merci i bones trepes!!