dimecres, 24 de febrer de 2016

La Neusnidó a la Paret del Devessó.

Avui no tenia massa temps per escalar i he decidit de fer quelcom ràpid, fàcil i a prop del cotxe. I com que el company no havia estat mai a Malanyeu, doncs hem dit: -Cap allà!-.


La Neusnidó és una d'aquestes vies de la nova fornada que no saps massa bé si aprofita, trepitja o esquiva vies ja obertes. Sigui el que sigui, és una via prou bonica i ràpida per disfrutar i no patir gens ni mica.


Equipada amb material divers, amb clar predomini dels parabolts (de 8mm!!!). Amb unes quantes cintes (16 + R.) ja fareu. Roca bona i poca herba. Descens en rapel per la mateixa via fent l'últim des de la via veïna.


Apa! Fins aviat i nom escrit a peu de paret per no confondres.


5 comentaris:

Joan Baraldés Santamaria ha dit...

Hola Parce,
Me'n alegro que t'agradi la via. Tinc pendent anar a substituir els parabolts de 8mm per uns de 10mm i muntar una R.2 que sigui propia de la via i més còmode que l'actual, que pertany a la via Rock Suave.
salut i a escalar

Parce ha dit...

Jo no tocaria res, no cal fer més forats dels que ja hi ha i l'R2 és incòmoda però tampoc és horrorosa. L'única cosa que faria és ficar dues anelles als ràpels per comptes d'anella + cordino.

Fins aviat Joan.

Joan Baraldés Santamaria ha dit...

Segons els entesos ( Tino Nuñez) posar dues anelles als rapels fa que les cordes s'arrissin. Sempre és millor rapelar d'una sola anella reforçada amb un altre parabolt amb una cadena o una baga.

Parce ha dit...

i si peta l'anella... a tomar pel cul,no? i quan la baga és vella... ja només és d'un parabolt, que si a més és de ferreteria doncs ja doble merda.

Deixat de Tinos...

Dues anelles, aixó sí, ben posades. I si vols assegurar d'evitar arrisades xapes d'aquelles amb dues anelles.

Anònim ha dit...

Qui es el tal Tino??Aniol.