Entrada destacada

dilluns, 8 d’agost del 2016

La Història Inacabable a la Dent d¡en Rossell.

A la vall de Núria sempre passen coses (o gairebé sempre), i nosaltres com espectadors de luxe des de les altures de la Dent d'en Rossell mentre repetiem l'agradable Història Inacabable (rodolí, jeje!!), vieta equipada per no patir gens i disfrutar d'allò més.


Tot i així voldria mencionar un parell de cosetes. La primera: compte amb el primer i últim pas de via, l'un per falta d'un parabolt a l'R0 (ja no venia d'un, caram) i l'altre per finet i difícil. I la segona fa referència a la ressenya original on marca tirades molt curtes però que amb alguna cinta de més (i que sigui llarga) es poden empalmar tal i com hem fet nosaltres. Menció especial a l'R3 (R6 original) que queda amagada darrera el diedre.


Mínim dur unes 13 cintes variades +R. i unes 20 si es vol empalmar. Roca molt bona amb algun bloc a controlar i una mica de líquen aquí i allà. Sol fins a migdia.


Apa! Fins aviat i descens còmode, ràpid, ben marcat i dret pel corriolet de la dreta de la paret... primer cal pujar uns cinc minuts per trobar-lo.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones Lluís,
Gràcies per dur-nos a conèixer aquest racó de la vall, que sense el teu saber fer no hagués estat possible.

Parce ha dit...

Un plaer haver-ho pogut fer i que en vinguin moltes més.