Entrada destacada

dijous, 29 de setembre del 2016

La Libertad Provisional a la Paret de Diables.

La Libertad Provisional a la paret de Diables de Montserrat ni molt menys estava a la llista de futuribles i encara menys a la de favorites, però quan tens dos companys que t'estan empaitant des de fa no sé quan, se t'acaben les excuses i no queda més remei que anar-hi.


Via difícil, aèria i amb molt ambient. La combinació d'assegurances antigues i justes, escalada fina i amb poca presa i el grau propi de la via, fa que vagis molt tens des del primer fins l'últim metre. Destaca el L4 com el més obligat (i sense possibilitat de trampa), l'adrenalític sostre amb molts passos horitzontals i la bellesa de tota la part superior.


Nosaltres duiem els Friends (fins C2) i els Aliens, i hem anat col.locant alguna coseta de forma molt discreta, afegiu també alguns tascons petis/mitjans. Recomanable dur un bon assortit de mosquetons per les reunions (entre 5 i 8 burils). L'estat aparent dels burils és bo, amb algun de més apurat al final del sostre. Roca bona a baix i molt bona a dalt (amb el permís d'una llastra precària a l'inici del L8). L1 i L2 bruts i herbosos.


Apa! Fins aviat i millor anar una mica sobrat... hi ha algunes bones castanyes.

3 comentaris:

CLASSIC CLIMBER ha dit...

Aquesta vegada sí que estic d'acord amb els graus. jejeje... Ens ho vam passar molt bé Parce!!.

paca ha dit...

recordo haver-la fet amb algun pitó, i el 4 llatg es trampejava be. viot maco...i el seguro a la sortida del sostre unic al massíus!

Parce ha dit...

Ja era hora doncs, jeje!

Doncs jo l'he trobat bastant bastant obligat, Paca.

Salut als dos.