Entrada destacada

dijous, 23 de maig del 2019

Rostollaires a la Paret de Catalunya.

Dos anys gairebé sense anar a la Paret de Catalunya de Montrebei i la veritat és que ja en tenia ganes, però l'estat de la pista tirava enrera (i certament, si no tens almenys un tot camí, és bastant xunga). Així que bonica jornada amb la tranquilitat intersetmanal del lloc i activitat senzilla sense complicar-nos la vida.


Hem repetit la Rostollaires: vieta amb tramets on el nom ho diu tot i tramets que el nom no li fa justícia, i llàstima del jardí somital que trenca totalment el ritme de l'ascensió. Si estes en un altre lloc es repetiria més però sent on està caurà en l'oblit rapidament.


Resta poc equipada amb material divers (pocs parabolts i molts ponts de roca). Roca en general bona i menys herba de la que sembla a priori. Dur friends fins C3 repetits i algun Alien i baga llarga. Per trobar l'últim llarg cal travessar completament el jardí cap a la dreta (fletxa gravada).


Apa! Fins aviat i per l'encaració que prenen els diedres i xemeneies teniu ombra practicament assegurada a excepció del jardí.