Entrada destacada

dilluns, 4 de juliol del 2022

La Magic Circus al Circ de Cambre d'Aze.

Cambre d'Aze és famós per les seves escalades hivernals tot i l'existència d'alguna d'estival. Jo sempre n'he tingut una informació nul.la (tant d'unes com de les altres), però darrerament s'han obert unes vies modernes i la curiositat s'ha despertat.


I avui, he tingut l'honor d'acompanyar a dues llegendes de l'escalada (moltíssimes gràcies) tot repetint la Magic Circus: possiblement la més difícil de tot el circ. Molt bonica via que malauradament es fa curta. Ben trobada i ben assegurada (en algun punt potser massa i tot). Destacar la continuitat del L3 i el concentrat pas de 6b+ del L4 amb uns peus ínfims. La resta més benèvol.


Via totalment equipada on ens faran falta unes 19 cintes variades + R. si es vol xapar tot el L3. Roca molt bona en general i poca herba. Aproximació còmoda en una horeta des del Pla de Cambre d'Aze (primer per pistes d'esquí i després per corriol fitat que cal saber trobar) i descens amb un rapel inicial de 25m fins unes campes d'herba, després seguir més o menys de pla fins a trobar la carena de la banda dreta del circ i ja per pistes d'esquí, una altra horeta.


Apa! Fins aviat i la via va per la banda dreta del circ (cara est)... i pel corriol també heu de pujar per aquesta banda dreta.