Entrada destacada

dilluns, 1 de juliol del 2024

Fisuteràpia al Sector del Mig.

Doncs si plou al matí, ens tocarà aprofitar les tardes, no? I, justament això, és el que em fet en aquesta amable jornada estiuenca d'avui.  Dia agradable per una vieta agradable.

La Fisuteràpia és una bonica via equipada en el Sector del Mig de Coll de Nargó. Perfectament combinable amb les seves veïnes o amb les esportives del costat. Només destacar un tram de diedre prou tècnic que podrem evitar per la dreta.

Apa! Fins aviat i una mica de ressenya per acabar. Bon estiu a tothom.



15 anys de... El Camí dels Amalivons a Vilamala.

El Camí dels Amalivons al Serrat Curt de Vilamala va ser la primera via 'plaisir' que va obrir-se a la contrada i va donar a coneixer l'enorme potencial que oferien aquestes parets conglomerades. Així, que vaig aprofitar aquest matí d'estiu de fa 15 anys per fer-hi la meva solitària repetició.


La vieta no té cap complicació un cop localitzat l'inici, a excepció de saber trobar la continuació després del tram central (a l'esquerra de l'embut). Equipada amb parabolets de 8 i de 10 a les reunions, roca bona en general i panxeta una mica més difícil per acabar.


Apa! Fins aviat i accés des de Fonts Fenerals: directe per la carena i el torrent o donant la volta pel caminet que baixa al fons del clot... vosaltres mateixos.