Entrada destacada

dijous, 10 d’octubre del 2024

La Tachín a la Roca dels Arcs.

És un goig tornar a sentir l'aigua correr pendent avall pel riu Boix. I és que avui m'he decidit (per fi) a fer la Tachín de Vilanova de Meià. No per res, però sempre fa mandra travessar tota la Roca dels Arcs fins l'altra banda.


De la via, dir-vos que només s'aprofita la part central, tant l'inici com el final són bastant rostoll, i ben bé del cert, aquesta part final, no sé ni si l'he fet per on tocava. Destacar el bonic L4 on cal que el primer de cordada procuri pel segon si no vol rebre una bona esbroncada. Jo, ha falta de company, he anat sense voler per la variant i sort de la sabina salvadora.


Està molt poc equipada i podreu aprofitar assegurances d'altres vies, tot i així dur friends fins C3, Aliens i bagues llargues per que la meitat de les reunions es fan en sabines. Roca molt bona a la part central i menys una llastra delicada en el L4, ja la veureu (per baix la via, per dalt la variant), i  roca variable a la resta. Inici comú amb Sangre Azul i final per una feixa a l'esquerra amb alguna grimpada per fer cim.


Apa! Fins aviat i per cert, he trobat un anella de cuïr per penjar quelcom del cinturó, fa pinta que sigui de la Guerra Civil... si coneixeu d'algú que li pugui interesar que ho digui.