Entrada destacada

dimecres, 3 de novembre del 2010

Samsara a la Paret del Peladet.

Al congost de Terradets no cal fer-li gaires presentacions i, a la paret del Peladet tampoc. L'únic problema d'aquesta paret és que no saps mai quan anar-hi,  a l'hivern i fa fred per què hi toca l'ombra, a l'estiu i fa calor per què li toca el sol, a la primavera és fa curta, així que només ens queda la tardor.

La via Samsara és una via començada d'antic i acabada fa pocs anys. La part inferior és realment molt molt bona i, després d'un llarg molt molt dolent, torna a millorar sobretot l'últim llarg. Demanen molt material, però mentre les sabines i sabinetes que hi ha aguantin, poca cosa posarem i amb tascons i friends ja n'hi ha de sobra.

Més cosetes de la via. El L2, i per no dir que el grau està apretadet, o deixarem en que costa anar a vista. En el L3 hi ha un espit que queda una mica a l'esquerra (res dramàtic). A l'entrada de la R4 trobareu una corda fixa (feta malbé) que puja per un diedre, no la seguiu, tot i que si ho feu podreu trobar la reunió a l'esquerra (no la monteu a la que hi ha a la dreta).


Apa! Fins aviat i foc a l'obaga.