Entrada destacada

dissabte, 21 de maig del 2011

La Llastra a la Paret d'Odèn.

Feia un munt de dies que buscàvem el dia per poder-la fer i em sabia una mica de greu no anar a escalar quelcom més interesant... què ingenu que sóc de vegades.


La idea era repetir, reforçar i netejar el tram que ja estava obert per poder passar en lliure i obrir la part superior... i quin tros de via en ha quedat! Molt bona tot sigui dit. En lliure exigent, protegit per no fer-se mal i força net per escalar de veritat.



Tots els llargs tenen el seu paset (menys el quart). El L2 és el de més feina i l'últim és molt molt bo i el més difícil. Roca molt bona amb algun que altre bloc sospitós i alguna que altra herba (cal alguna tempesta per netejar la terreta). Tascons, friends, aliens i alguna baga per abandonar que el descens es pot fer rapelant per la mateixa via o rapelant pel torrent de l'esquerra. Vosaltres mateixos.



Apa! Fins aviat i... a topeee!!!

1 comentari:

Pelake ha dit...

Hei Parce, et passo el meu mail i quan tinguis una estoneta passam quatre apunts de con arribar a la Paret d´Odem por fa. Tenim aquesta via en la llista e igual ens animen a darle un toke.

elpelake@gmail.com

Salut i gracies.