Entrada destacada

dissabte, 30 de juliol del 2011

La Fissura Sorruda a la Paret del Pas Estret

La Vall de Lord està plena de petites i acollidores raconades, amb petites i acollidores parets que de mica en mica es van emplenants de vies, vietes i viots.


Avui hem fet la primera repetició d'aquesta via i... llàstima que sigui tant curteta però la via és bona, bona però amb matissos. Deixant de banda el primer llarg que és gairebé tot artificial, la resta es POT fer en lliure apretant de valent. En plan més clàssic li haurem de restar bellesa i sumar-li material.



S'ha de clavar obligatoriament en el L1 i protegir-nos convenientment en els altres dos. Les reunions estan equipades i els llargs amb alguna coseta. La roca... ai la roca!... en general és bona menys en el L1 (però com que el farem en artificial tampoc es massa problema) i la resta té algun tram o tramet dubtós.



Apa! Fins aviat i... l'oberturista ja afegirà quelcom més, jeje!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs sí, l'"oberturista" dirà quelcom...jeje

- Gràcies per la ressenya, ja saps que això encara ho faig pitjor que escalar...jejejiji

- La via es va obrir fent IV+/A1 (aquí es veu el nivell...), i utilitzant algún clau més dels que dius, i un joc i mig o dos de friends. Un del 4 pot anar bé però no és imprescindible.

- Els graus en lliure que poses són una mica inventats, ja que tot i que vau apretar bastant, i que algú se la va jugar també bastant...jeje, no es va encadenar res. O sigui, que el grau segur que encara és un pèl més dur, i a més clavant...

- En definitiva, una via fàcil amb artificial, i dura en lliure!


Axel


PD: ja ho hem discutit sovint, però no puc entendre que posis els graus en lliure sense haver-ho encadenat. El grau, de moment, hauria de ser A1 i el lliure amb un interrogant.

Parce ha dit...

Ui! ja saps que tu i jo no estem mai d'acord en res, jeje!! Jo crec que amb tres jocs de friends fins el tres i 12 claus deu ser III+/A2.

L'Axel té raó que de primer no és va encadenar res, per molt poc, quedi clar (i per que hem vaig oblidar l'alien groc que m'hauria ajudat i molt a no passar tanta por i a no pillar-me d'un clau que ara no hi es) però de segon si que va sortir i ja t'asseguro jo que no passa de 6c i clavant o no... això si que és relatiu.

Doncs res, els draps bruts ja estàn damunt la taula. Ja la faran d'una manera o d'una altra... jo ja l'he fet i la ressenya és la meva proposta, a qui no li agradi que si posi fulles.

Salut crack. I no portis tants trastos que empenyen cap avall, no cap amunt.

Anònim ha dit...

Hi ha moltes coses que m'empenyen cap avall !!!jijijeje


Per cert, ja tinc el super boli...!!


Salut i feina...i un forat per posar-hi l'eina!


Axel