Entrada destacada

diumenge, 28 d’agost del 2011

En Busca de l'Unicorn al Roget

Amb la baixada de temperatures que hi va haver ahir, avui era una situació ideal per buscar el sol a cotes altes. Solet que t'escalfa l'esquena i ventet que et refresca les mans. Així que ens hem descidit per les fisures del Roget.



En Busca de l'Unicorn és una via que tenia ullada des de feia molts anys, però el diedre final hem feia bastanta por. Sempre trobava una excusa per evitar-la i sabia que l'hauria de fer de primer així que he intentat no pensar-hi fins arribat el moment. Realment és un diedre brutal, amb la superació d'un sostre que et deixa els peus penjant mentre tens les espatlles encaixades com un tascó... buf!... i el parabolt allà, a un metre, sense poder-lo xapar i donant-he ànims... jeje! I algunes ressenyes li dónen 6a+... jeje! Llavors si que t'agafa el riure. Al final ha sortit però hem esbufegat una estona.



La via resta semiequipada amb les reunions montades però amb només un punt de rapel des d'un parabolt del 12 (molaria portar tres xapes d'espit amb anella per canviar les xapetes de forat petit que hi ha). En quan al material, estem amb el de sempre, si no passem en lliure seria interesant portar el C4, sinó fins al C3, fins hi tot amb C2 i tascons ja passarem. El tram expo... bé, no crec que sigui expo però si no portem un megafriend no ho podem assegurar, de totes maneres no és el tram més xungo del llarg. La resta, primers llargs lletjos i tram del mig bonic.


Apa! Fins aviat i no us confongueu amb l'inici.