Entrada destacada

dimarts, 6 de setembre del 2011

Normals a les Tisores

Les tisores? Bé... també les han batejat com les orelles. Però tisores queda més autèntic. I per autèntic, el lloc on estàn situades, en un dels paraïsos de conglomerat més tranquils del país, St. Honorat, a prop d'Oliana.


Escalda romàntica entre les romàntiques, amb una estètica inversament proporcional a la qualitat de la roca, costa de creure que una roca tant dolenta pugui desafiar la gravetat d'aquesta manera.



Realment és una pena, per que el lloc és d'una bellesa extrema. L'aproximació la farem des de Coll de Mu, cap el vessant oest, per una vira penjada (20min).
Apa! Fins aviat i aprofiteu-ho abans no arribi el fred.

7 comentaris:

en Girbén ha dit...

Prou les recordo. Una mica per sota del corral de la Casa del Corb, oi?

Xavi ha dit...

No, aquestes es troben al vessant nord de Sant Honorat, la roca que hi ha a sota la casa del Corb és l'agulla del "Burí", si no recordo malament.

Parce ha dit...

Ben bé al vessant nord tampoc, estàn al vessant oest, parlo de les Tisores. L'Agulla del Burí, efectivament, està sota la bauma del corb.

Salut companys.

Anònim ha dit...

Ets un autentic explorador, anar a aquets racons amagats, només ho fan els més romantics.
Oriol P

Parce ha dit...

Ui! No sóc pas explorador, això els que obren les vies. Jo només hem limitoa repetir-les, jeje!

Salut.

José Rodriguez Soria "RODRI" ha dit...

Es un placer leer que alguien repite la vía que uno abrió y piensa que tal vez nunca se repetira, yo creo que si eres un explorador y sobre todo un romántico de la montaña

Anònim ha dit...

Jo sols hi he estat amb en Josep Rodri a sota i ja impresiona!..