Entrada destacada

dilluns, 11 de març del 2013

Pin Din Bir, Si us Plau al Cap del Ras.

Avui hem jugat a cucut i amagar el sol, els núvols i nosaltres. I tot per culpa del vent de l'oest que ens feia baixar la candela altre cop. Hem anat a Àger a fer la Pin Din Bir, Si us Plau. Una via que feia temps que tenia ullada i que hem repetit amb el meu nou company de cordada, gràcies crack.


La via és xula i variada, potser amb l'espai una mica apretat però com que hi ha ben poca cosa encara no molesta gaire. Llàstima del fred en l'últim llarg que NO ens ha deixat apretar tot el que haguéssim volgut (tot i així calia fer-ho de valent per fer-lo en lliure). La resta més benèbol però sense regalar res, sobretot en el L1 on val la pena NO trencar la sabineta i el L2 on haurem de vigilar amb el fregament (possible i recomanable reunió intermitja).


Tascons (no us descuideu els petits i micros), friends (fins C3), Aliens (complert) i bagues sabineres seran necessaris per assegurar la via que està molt poc equipada. La roca molt bona en general i tibades considerables d'alguns blocs dubtosos.


Apa! Fins aviat i ...així ha acabat el dia, hem tallat ben just, jeje!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones,
A mi hem va semblar una via exigent.
Un segon llarg amb poques assegurances fixes on cal escalar força i llegir be el seu camí. El reforçar totes les reunions li dóna el seu "puntet"
Una via ben diferent a les seves veïnes.
Naltros varem sortir per l'últim llarg de l'espero de les colobres.
J&B

Parce ha dit...

Ja tens raó ja amb lo de les reunions, sobretot la primera si que te el seu puntet si, jeje!!

Salut company.