Entrada destacada

dimarts, 6 de maig del 2014

15 anys de... la Revoluciones Celestes a l'Agulla Jordi Solé i Massip.

Durant la primavera de 1999 tenia els dijous lliures, així que pillàvem l'autobús des de BCN fins al Bruc per anar a escalar a Montserrat Sud, i en aquesta ocasió, al Torrent del Pont que aleshores encara no estava regulat. El nom de Revoluciones Celestes és un bonic nom per una via i m'atreia d'una manera especial, no podia deixar escapar aquesta via (i agulla) que tan bona fama tenia per la verticalitat dels llargs i sobretot sobretot per una roca espectacularment bona.


Recordo que ens vam pendre la via com si fos un friki i pujava apretant al màxim, però en aquells dies un 6c de Montserrat era impensable per mi (i ara també!) i m'anava pillant de tant en tant. El riure tonto ens va agafar a l'últim llarg: on anàvem tirant metres i metres i allò no s'acabava mai, amb els braços rebentats i les xapes a can pebrots una de l'altra. Buff! Quin patir!!


La via en principi està equipada i semirestaurada però alguna xapa recuperable i algun alien us pot anar bé. Com ja he comentat, la roca super bona i descens en rapel per la mateixa via o per les properes.

Apa! Fins aviat i ... nosaltres anàvem errats: de friki no en te res de res, jeje!!

Nota (del 4 de Desenbre de 2015): Torno a repetir aquesta preciosa via del Torrent del Pont tot recordant velles sensacions però amb l'experiència de més de 15 anys a l'esquena.



Tot i que he tornat a punxar en el L1 (massa continuitat de bon matí) a la resta he disfrutat com un nen amb sabates noves. Si voleu us podeu tornar a descarregar la ressenya que l'he actualitzat.