Entrada destacada

dilluns, 9 de juny del 2014

Esperó de la Llum a la Talaieta d'en Barbé.

Avui és d'aquells dies en que ja m'he llevat cansat, esmorzo cansat, condueixo cansat, i no cal dir l'aproximació fins la Talaieta d'en Barbé i l'escalada per l'Esperó de la Llum, cansament màxim. Suposo que aquestes primeres calorades en tenen la culpa.


La via m'ha costat molt i no l'he tret pas en lliure. He trobat el grau molt apretat però donades les circumstàncies tampoc sóc de fiar. L1, L2 i L4 verticals, mantinguts i amb trams obligats, trumfos contats i forats negatius en general, ufuf!! La resta una mica més benèvol.


Equipada amb els espits contats i a lloc, i claus una mica casposos. Reunions equipades. Roca molt bona en general menys el final del L5 (corda fixa) i algun que altre punt. El L6 correspont a la via Normal. Descens primer en rapel i després seguin el peu de paret fins el coll entre la Talaia Gran i la Roca del Coll del Migdia (compte amb les relliscades).


Apa! Fins aviat i que consti que la via és molt xula... però difícil.

3 comentaris:

paca ha dit...

si et serveix de consol,a Mi també hem va costar molt....

Xavi ha dit...

Segell "Blanco", no regalen res!!
Ja m'ha explicat el teu company de cordada l'aventura, ara estaré amb ell durant 6 setmanes compartint una altra "aventura" no tant gratificant (curset a Mollet), mira que n'és de petit el Món!!

Parce ha dit...

Jejeje!!!!

La calor, la calor!!!!
I ...en Miquel, el Miquel!!!!

Jejeje!!!