Entrada destacada

dijous, 5 de juny del 2014

L'Esperó Màgic a La Prenyada i l'Original a La Mòmia.

Dilluns volíem repetir l'Esperó Màgic a La Prenyada, però per motius que no venen al cas ens vam baixar, i el company em va dir que no estaria tranquil fins que no l'hagués fet. Doncs ja pots estar-n'he perque ja l'he repetit. Primer l'Esperó Màgic en companyia i com que m'he tornat a quedar sol, he anat a fer l'Original a la Mòmia que encara no l'havia escalat mai.


El seu nom ja ho diu tot: Esperó Màgic. De les millors vies en placa que hi ha al massís. Menys el L1, la resta és un festival de patates i merlets montserratins. Jo la posaria entre les imprescindibles. Escalada vertical i atlètica encara que per la graduació pugui semblar una altra cosa.


I després, l'Original de la Mòmia. Una altre recital d'escalada genuïnament montserratina. Viatge en el temps durant 20min. i retorn a la realitat després d'una migdiada al cim (també imprescindible amb el dia tant bonic que a fet, jeje!!).


Vies "restaurades" i gairebé equipades on alguns friends (fins C1), aliens i bagues per merlets us poden anar molt bé. Les assegurances costen de veure (les dues en tenen d'afegides). Roca excepcionalment bona i cantelluda. Descens en rapel (possible amb una sola corda de 60m).


Apa! Fins aviat i tranquilitat i força amic meu (...i Forza Italia, jajaja!!!)

7 comentaris:

paca ha dit...

Ets massa legal! El company era Jo,ens vem baixar per que al primer llarg vaig pujar com un ànec de segon plorant lo imposible,i a sobre,la cago amb l`italià...Hem vaig perdre lo millor no?(hagués pujat?).GRÀCIES AMIC.

laura pi ha dit...

És clar que haguessis pujat Paca, és tan bo que no tens més remei que anar amunt, quins còdols déu meu (i que consti que soc atea i agnòstica declarada)! De totes formes, t'estic infinitament agraïda de que deixessis en Parce amb les ganes, jejejejeje.
Salut i força companys!!!

Parce ha dit...

Ja hi tornarem Paca!!! Que aquesta no em sap gens de greu tornar-hi.

Apali.....

Mohawk ha dit...

Què no estava desequipada la Normal de la Mòmia?

A tibar-li crack!

Parce ha dit...

Doncs, no ho sé. Però jo em vaig trobar tres parabolts i un espit.

A partir d'aquí.... "qui zir!!!"

kike ha dit...

Hola:
Han estat reequipades aquestes vies ???
Gràcies

Parce ha dit...

Si (ja ho dic més amunt) però assegurances justes.