Entrada destacada

divendres, 1 d’abril del 2022

Inspiraires a Canalda.

Solet sí (per fi), vent també, fred molt. Avui a Canalda semblava que haguessim tornat a l'hivern. Tot i el magnífic sol, les candeles de gel de les xorreres persistien com si lo de la primavera no anés amb elles. Hem fet (probablement) la primera repetició d'aquesta via oberta de fa poques setmanes: la Inspiraires, on encara li cal una bona rentada per netejar la terra.

El company diu que per col.leccionistes. Jo, suposo que per l'amor que tinc a la paret, sóc un xic més optimista: hi ha trams bons i trams dolents, en general millorant amb l'alçada i l'últim llarg és ben bo, atrevit i mantingut (llàstima que no l'hagi pogut disfrutar pel fred). Les feixes li treuen encant i ambient, però és el que hi ha. Menys l'inici del L4, la resta tot en lliure.

Tot i estar bastant semiequipada amb multitud de ponts de roca llaçats, convé dur un bon arsenal (especialment per l'últim llarg): friends fins C4 repetint fins C1, Aliens i diversos cordinos i bagues. Roca variable, força bona en general i força sanejada. Les assegurances del L1 queden molt a l'esquerra (per on hi ha la millor roca) però l'escalada et porta més pel diedre on hi ha pitjor roca, així que aquest tram és una mica de mal fer.


Apa! Fins aviat i possibilitat d'escapar-se per les feixes cap a l'esquerra.


 

1 comentari:

edunz ha dit...

Hola, compte que de la segona feixa no es baixa a peu, hi ha un tram que queda tallada. Veig que a la topo que fas no marques els ponts de roca abans de la tercera reunió, suposo que encara hi són que la vostra devia ser la segona repe! Devieu trobar un mallon que ens vam deixar..potser encara hi és
edu