Entrada destacada

dilluns, 21 de febrer del 2011

Por tus huevos Matute al Pilar del Segre

Semblava que estiguesim barallats però ja m'he tornat a reconciliar amb el martell. He tingut que tornar a llegir el manual d'ús per que no recordo l'últim clau que vaig clavar. Tantes vies en lliure i parabolts rovellen l'escalada combinada que tant m'agrada, així que m'he passat a l'altre bandol, al bandol de l'artificial, l'artificial de desplom, el desplom del Pilar del Segre.


Fa molts anys llegia piades al llibre de Vilanova sobre la Por tus huevos Matute i, he pensat que seria una bona manera de tornar a practicar i... hem sembla que m'he passat. M'ha costat dos dies de feina i una caiguda que m'ha deixat un dit ben morat... haurem d'anar més xino xano i com deia un professor:- Sigueu humils-.



La via l'he trobat moooolt picada en els dos primers llargs, on gairebé tots els forats estan oberts. Els més bons tenen les falques dins però millor dur-n'he un bon grapat per si de cas. El L3 en canvi és molt més tècnic, amb un tram sense forats i uns pontets de roca de... ep va! no dic res que sinó perdrà el seu encant.




Apa! Fins aviat i... seguirem aprenent.

2 comentaris:

laura pi ha dit...

Felicitats per la via, jo no vaig tenir la teva paciencia per tornar al dia seguent per acabar-la, poder trobar la roca tant remenada i rebentada al inici va ser el culpable.

Parce ha dit...

Uf! amb la via encara arrosego les crostes.

S'ha de ser Romantic Guerrer per tornar en aquestes vies. Jeje!!

Fins aviat i gràcies.