Entrada destacada

dimarts, 10 de maig del 2011

El Diedre Audoubert a la Paret de Catalunya.

Es nota que és època d'anar a Montrebei per què fins i tot entre setmana hi ha cordades escalant. Això no hauria de ser un problema sinó fos que una de les codades està a la via que tu vols fer, ja és mala sort! ...canvi de plans i amunt.



Amb el material que duiem, l'elecció de la via va ser ràpida, el Diedre Audoubert. Una ressenya copiada a corre cuita va fer que els dubtes apareguessen només arribar a peu de paret i una progressió lenta amb reunions cada dos per tres va provocar que fessim un horari espectacular.


Sabiem que estavem a la via però una mica desubicats en quan al llarg en concret fins que vam arribar a l'off witch (evidentment de V+ no en té res), llavors la cosa ja va canviar però com que ja estavem fent un horari de campions vam continuar igual.



En quan a informació més útil dir-vos que la via és pot fer perfectament amb tascons, friends, aliens i algunes bagues. Les reunions tenen dos seguros (menys un parell) i perfectament protegibles (menys la primera). Val la pena, si el fregament ho permet, de saltar-se reunions (que ja no he marcat a la ressenya). L'off witch és llis i una mica agobiant però assegurat. El penúltim llarg és atlètic, amb l'inici una mica trencat i després roca excel.lent, per fer-lo en lliure s'ha de saber llegir la roca o apretar de valent. La resta, diedres i xemeneies verticals amb bon canto. Ah! i el sòcol d'entrada... indefinit i brut amb ganes, encara busco el III, no l'infravaloreu.



Apa! Fins aviat i... perdoneu el retard.

1 comentari:

luichy ha dit...

Ponla ráìdo que creo que voy el sábado.