Entrada destacada

dilluns, 19 de novembre del 2012

Trending Topic i la Krak Tak a l'Agulla dels Pelats.

Fa uns dies em van enviar les ressenyes d'unes noves vies obertes al Montroig i avui n'hem anat a repetir una. La boira ens ha donat la benvinguda, la punyetera era tant espesa que no ens deixava veure res però amb alguna indicació hem trobat el peu de via.


Aquesta via nova és la Trending Topic, bonica, ben assegurada als trams difícils i alguna fissura neta per col.locar algun friend. Després n'hem fet un altra per què s'ens ha fet curta, i hem repetit la Krak Tak, aquesta més veterana, desequipada (menys les reunions) i fissures de totes mides per posar material a dojo (si volem).



La roca, de les dues vies, passa de ser dolenta a l'inici (però millorant de seguida) a ser molt bona a la part final. La graduació original de la Trending Topic ens ha semblat una mica sobregraduada i en la ressenya que he fet l'he baixat una mica (màx 6b+ no obligat).



Apa! Fins aviat i descens NO recomanable per la canal de l'esquerra.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Wooola!! sòc el Canito, un dels obridors de la Trending Topic, un cop feta un parell de vegades i netejada estic d'acord amb tu amb el grau. Esperem que amb el pas dels escaladors el L1 quedi més net. M'alegro que t'hagi agradat. Salut

Parce ha dit...

Ei Canito! Amb vies noves, ja sé sap que necessiten repeticions i no pateixis que en tindrà per què la via és ben xula.

Cuidat crack.

Juanill ha dit...

Recentment hem repetit Trending Topic i Krak Tak... ja ho veus, seguint els vostres passos. Respecte l'últim llarg de la Krak Tak com vareu trobar el grau? Perquè a nosaltres el V+ del darrer llarg ens va semblar dels d'abans... es a dir, ja se que les comparacions son odioses, però, pel meu gust, el darrer llarg de la Krak es més canyero que el segon de la TT i a sobre te l'has de protegir senceret. T'ho pregunto perquè amb en Jordi Marmolejo ens plantejàvem variar el grau en la nova guia que estem fent. Soc en Joan Escuer (Juanill).

Parce ha dit...

Ei Juanill. Ens vam trobar el dia que la repetieu, nosaltres anàvem a la Mariola. Perdona per no presentar-m'he.

Doncs jo crec que el grau està bé però el factor diferenciador entre els dos llargs són els parabolts. Sense parabolts tot sembla més díficil.

Salut i bona feina amb la nova guia, ja teniu un comprador segur. Si necessiteu col.laboració en repetir vies ja m'ho fareu saber.