Entrada destacada

dijous, 14 de febrer del 2013

15 anys de... la Raspinell a Canalda

En una anterior entrada vaig comentar que la Paret de Canalda tenia pocs relleus definits. Un d'aquests pocs relleus és el Diedre Raspinell. Marcadíssim i enorme diedre que ratlla la paret de dalt a baix.


Fa 15 anys vam repetir-la en cordada de tres i més endevant (Des-05) faig tornar-ho a fer en cordada de dos. Com que la primera vegada NO vaig poder apurar en lliure alguns passos, a la segona si que ho vaig fer i només vaig deixar en Ae les grans panxes de la part superior.


Els dos primers llargs són força dolents (sobretot el L2) però compensats pel L3 i L6 que són molt bons, sobretot aquest últim: placa de continuitat com poques hi ha a la paret. La roca en general és bona (menys el L1 i L2) però degut la les xorreres que baixen pel diedre (compte després de pluges) hi ha força terreta.

Apa! Fins aviat i ...crec que actualment torna estar habitat el niu de voltors a l'esquerra de L3, però bé, aquests van i venen quan volen.

Nota (de l'11 de Novembre de 2015): Torno a repetir aquesta via per ajudar a un amic a completar les seves inacabables col.leccions.



Només afegir al ja comentat, que s'ha fet una mínima restauració d'assegurances al llarg de la via.Teniu la ressenya actualitzada per si us la voleu tornar a descarregar.