Entrada destacada

dimarts, 26 de febrer del 2013

Nova Via. Punt i Seguit a la Paret de Riu Lacó.

Aquestes darreres setmanes he tingut alguns dies tontos i els he aprofitat per obrir una nova via a la Paret de Riu Lacó. Com que el L1 de la Sufi fa una marcada diagonal a la dreta, la Punt i Seguit segueix recte amunt a partir del primer parabolt.



És una via basicament de placa, amb alguna fissureta aquí i allà i un desplomet al final de tot per trencar la monotonia. Després de netejar diversos forats, han sortit alguns ponts de roca boníssims però les plaques han quedat brutes de terra, vejam si fa una bona pluja i o renta tot una miqueta.


La roca és molt bona i a l'inici sorteja algunes sabines que serveixen per assegurar-se, Així que entre els ponts de roca (algun d'artificial), les sabines i mitja dotzena de parabolts la via a quedat equipada a la meva manera (tascons opcionals).

Apa! Fins aviat i algun voluntari per repetir-la per que pugui fer la ressenya?




Nota (del 8 de Març de 2013): Aprofitant que teníem un matí (només el matí tots tres, ja és casualitat), hem aprofitat per anar a repetir aquesta bonica via que vaig obrir farà uns dies.


Dic bonica per què s'ha m'ha fet curta... potser si que el primer llargs vas esquivant les sabines però el segon ho compensa amb escreix. I com que us devia la ressenya, aquíla teniu.


Apa! Fins aviat i combineu-la amb alguna altra.

Nota (del 8 d'Abril de 2016): Torno a repetir aquesta bonica via de Riu Lacó. Tot segueix al seu lloc amb alguna herbeta de nou en alguns forats.



2 comentaris:

Xavi ha dit...

Hola Lluís!

Si vols anar-hi algun matí a partir de dimecres de la setmana vinent, t'hi acompanyo (treballo per les tardes). Aviam si em reactivo que porto dies sense escalar.

Parce ha dit...

Ok Xavi. Ho tindré en compte, però a de ploure una mica sinó encara hi haurà terreta. Ja et diré quelcom via wathsap.

Gràcies.