Entrada destacada

dijous, 28 de febrer del 2013

Ei Wachapei!! al Tossal de l'Obaga de la Font.

Hem pogut escalar que ja és molt però el preu a estat alt. Dia gris, lleig i fred... d'aquells que demanen quedar-te a casa. Però l'objectiu era massa atraïent per deixar-lo escapar: Tossal de l'Obaga de la Font. Paret llunyana o molt llunyana (entre 60 i 90min de caminada) amb unes vistes, tranquilitat i entorn sublims.


Crec que hem fet la primera repetició de l'Ei Wachapei!! (via nova de trinca). Preciosa escalada, atlètica, vertical, atrevida i amb bon ambient. Llàstima que el meu cos estigués tant cansat, encarcarat i gelat per poder disfrutar de l'escalada... crec que en tot l'hivern no he passat tant fred ni he fet tants A0's com avui.


Realment la via és bona i gairebé equipada (en els trams fàcils hem col.locat Aliens i friends fins el C1). L'únic que NO he trobat bé és el grau: excessivament apretat pel meu gust, segur que el fred i el cansament hi ha influit però tot i així... mig grau MÉS a tot com a mínim. La roca molt bona però en algun que altre lloc haurem de vigilar sobretot el L2.


Apa! Fins aviat i... prepareu les xocolatines.