Entrada destacada

dilluns, 27 de desembre del 2010

15 anys de... la Cainejo i l'Alpesport a la Paret del Grau.

La vall del Segre és un paradís de roca i, després de descobrir amargament les primeres parets, ens vam disposar a coneixer la zona reina del lloc, Coll de Nargó. Incontables són ja les visites, però aquest dia de fa 15 anys va ser la primera, la primera a Coll de Nargó i la primera a la Paret del Grau.


Vam fer la Cainejo i l'Alpesport (jo, les dues de segon). Imagino que no cal fer gaires comentaris de les vies. Ben assegurades, bona roca, rapelables, etç. Sinó recordo malament, al L2 de l'Alpesport li donaven de 6a+, jeje!! Això si que era apretar el grau!!

És curiós, la Cainejo no l'he repetit mai més i l'Alpesport només un cop (Octubre-08). De les poques vies que he repetit tant poc.

Apa! Fins aviat i foc a l'obaga.

Nota (del 28 de Febrer de 2016): Després de tants anys torno a repetir la Cainejo en aquest magnífic dia de resaca hivernal i que al sortir de casa plovent no hagués donat ni un duro per poder escalar.



La via no té cap mena de complicació i amb 7 cintes + R. ja en tindreu prou. Quan tingui un ratet tornaré a refer la ressenya perquè han obert unes vies esportives just a la dreta i despisten una mica.

Nota (del 15 de Desembre de 2016): Repeteixo l'Alpesport després d'uns quants anys de no fer-ho. Res a afegir.





Només 10cintes + R. i ganes d'escalar.