Entrada destacada

dijous, 16 de desembre del 2010

Tintin a Sta. Anna i Directa a la 3ª Ag. a les Agulles de Sta. Anna.

No sabia on anar per trobar parets amb temperatura positiva i després de la ventada d'ahir, que s'ha endut la boira, he pensat que a l'embassament de Sta. Anna hi estaria bé. De fet, a les terres de ponent sempre si està bé quan no hi ha boira.


És la primera vegada que hi he anat i tinc molt poca informació del lloc. Després de voltar una mica i mirar on hem tocaria més estona el sol he descidit pujar a la 2ª i 3ª Agulla.
La Tintin a Sta. Anna és una via semiequipada, amb roca boníssima però com que gairebé no es fa les herbes fan acte de presència a algunes fissures. L'últim llarg és un diedre desplomat molt bonic. Recomenable fer-la amb dos llargs (fins a la repisa i el diedre). Amb tascons ja farem i els friends totalment opcionals.



Després he fet la Directa a la 3ª Agulla. Aquesta està poc equipada, la roca també és excel.lent i aquí els friends ja ens seran més útils (junt amb els tascons). Les vistes són genials.


Cal anotar que aquestes vies són totalment romàntiques i que estan envoltades de vies esportives. El descens el farem rapelant. Alguns rapels són d'un sol punt que val la pena reforçar amb algun cordino i en altres casos podrem aprofitar les reunions de les vies esportives.

Per acabar, si algú coneix més bé el lloc i detecta errors en la informació, que m'ho digui i ho arreglarem.
Apa! Fins aviat i foc a l'obaga.

2 comentaris:

Ramon Maeso ha dit...

ho,ho ho,,,

ja t'he trobat bow!

bon nadal

Parce ha dit...

Ei crack! Que consti que no he estat mai perdut jejeje!! Vejam quin dia deixes la cinta aquesta i et passes a la corda.

Cuidat i bon Nadal.